Autoruiten & Prijzen

Misverstanden? We helpen ze graag de wereld uit.

Heb je al met de grote jongens gebeld vooraleer je bij ons terechtkwam? Wees gerust, een nieuwe autoruit kan echt wel goedkoper. Vergelijk zelf het verschil:

Sylco autoglass 0800 900 49

Waarom wij betere prijzen kunnen garanderen?
Structuur

In ons familiebedrijf ben je geen nummer. Omdat we zonder filialen werken en je autoruiten altijd ter plaatse herstellen of vervangen, drukken we onze vaste kosten.

Reclame

Radio- en tv-advertenties zijn bijzonder duur. Die kosten willen we niet doorrekenen. Wij houden het bij deze website en geloven sterk in mond-tot-mondreclame.

Kwaliteit

We werken uitsluitend met kwaliteitsglas, geproduceerd volgens de OEM-normen. Onze leveranciers – Saint-Gobain en Pilkington – leveren ook rechtstreeks aan autoconstructeurs. Wil je toch liever een originele voorruit? Geen probleem, bezorg ons dan simpelweg je chassisnummer. Onze garantie? Die is levenslang! Zowel op de plaatsing van het glas als de waterdichtheid en de gebruikte materialen.

Service

Callcenters? Zo onpersoonlijk! Wij staan je graag zelf te woord. Onze wachttijden voor een afspraak zijn bovendien kort. En we werken altijd bij jou aan huis of het werk. Kwestie dat jij geen kostbare tijd verliest.

We houden het graag klein maar fijn. Net zoals onze prijzen. Vraag vandaag nog een offerte aan of maak een afspraak!Maak een afspraak
Erkend door de verzekeringsmaatschappijen:

Erkend door
de verzekeringsmaatschappijen