Autoruit vervangen

Is de schade aan je voorruit, achterruit of zijruit te groot?
Dan moet de autoruit vervangen worden. We helpen je graag verder.

Gratis offerte
Verlies geen tijd

Het vervangen van je autoruit doen we bij jouw aan huis en duurt minder dan 60 minuten. Hierna wacht je best nog 30 minuten op het drogen van de lijm van de nieuwe autoruit voor je verder rijdt.

Levenslange garantie

Je krijgt van ons een levenslange garantie op je nieuwe autoruit. Zowel op de plaatsing, waterdichtheid en de gebruikte materialen.

Altijd aan huis

Een goede uitrusting zorgt ervoor dat we altijd en overal jouw voorruit, achterruit of zijruit kunnen vervangen. Waar dan ook in het land. Bij je thuis of op het werk. Gemakkelijk toch. Wil je weten hoe we te werk gaan? klik hier.

Weer of geen weer

Afgeschermde tenten en een verwarmde mobiele werkruimte zorgen ervoor dat we altijd en overal kunnen werken. Regen of koude houden ons niet tegen. Jouw autoruit wordt vervangen!

Verzekerd

We vervangen je autoruit gratis. Het dossier wordt rechtstreeks met je makelaar of verzekeringsmaatschappij afgehandeld. Hier lees je er meer over.

Prijs

Een nieuwe autoruit hoeft niet duur te zijn, onze prijzen zijn competitief. Meer uitleg hierover vind je hier.

Kwaliteit

Het glas dat we gebruiken wordt geproduceerd volgens OEM-normen en komt uitsluitend van Saint-Gobain en Pilkington. De producenten die ook de autoconstructeurs van glas voorzien.

Origineel glas

Ben je opzoek naar een originele voorruit, zijruit of achterruit? Wij kopen jouw nieuwe autoruit rechtstreeks aan bij jouw merk.
Bezorg ons je chassisnummer en we maken een offerte op maat.Erkend door de verzekeringsmaatschappijen:

Erkend door
de verzekeringsmaatschappijen